Vesijetti

Vuokraa vesijetti

Vesijetillä pääset nauttimaan kesästä, vauhdista sekä hauskanpidosta! Voit vuokrata vesijetin meiltä suoraan Jyväskylän satamasta tai trailerin kanssa toimipisteeltämme Seppälän kankaalta.

Vesijetit

Vesijetti mallimme ovat Spark Trixx 3-up ja kaksi Spark Trixx 2-uppia. Kun on kyse hauskanpidosta, mikään ei voita Sparkkia. Räiskyvästä ulkonäöstä ketterään, vauhdikkaaseen käsittelyyn.

Vuokratessa

Kysy vapaita vuokra aikoja soittamalla, tai WhatsApp viestillä. Vesijetti ajan saat varattua vähintään 1h aikaisemmin kuin vuokra alkaa, vuokraajan on luettava turvallisuus ohjeet sekä allekirjoitettava vuokrasopimus ennen vuokran alkamista, saavu siis noin 10min aikaisemmin vuokraus paikalle jossa ohjaaja kertoo ohjeet ja luovuttaa vesijetin, asiakas saa toimestamme pelastusliivit. Vesijetti luovutetaan ja palautetaan täydellä tankilla.

1h

70e

2h

100e

3h

125e

4h

140e

6h

190e

24h

280e

Vuokratessa trailerin kanssa

Kysy vapaita vuokra aikoja soittamalla, sähköpostilla tai WhatsApp viestillä. Kun tulet hakemaan vesijettiä vuokraajalle kerrotaan kuinka vesijetti lasketaan veteen ja kuinka saada takaisin trailerin päälle, vuokraaja vastaa vesijetin sekä trailerin kunnosta koko vuokrauksen ajan. Asiakas saa toimestamme pelastusliivit, vesijetti luovutetaan ja palautetaan täydellä tankilla.

logo-eazybreak
Epassi Logo Primary Color RGB
Edenred
Shopping Cart
Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Hei 👋🏻
Täältä otat yhteyttä nopeasti